Cara Memikat Pondan
Pondan?? Aw..you ni, xbaik tau buat I macam ni..

Saya tertawa sendirian apabila terbayangkan gelagat golongan ini. Lembut mengalahkan kaum wanita. Akan tetapi ketika berlari dikejar anjing, cara mereka membuka langkah seribu kadang kala Usain Bolt.

Otot-otot jelas kelihatan pada anggota tangan dan kaki.

Secara jujurnya saya sendiri geli gelemen ketika berhadapan dengan golongan ini. Bukannya benci cuma tindak balas sebegini sedia ada dalam diri.

Apapun perasaan kita terhadap mereka...Apapun persepsi kita terhadap mereka, mereka tidak seharusnya dipandang sebelah mata. Terdapat beberapa kes, golongan ini terjerumus ke lembah hitam rentetan daripada layanan kelas kedua masyarakat terhadap mereka. 

Golongan ini boleh dipulihkan menjadi manusia normal asalkan kena caranya. 

Cara memikat untuk menarik mereka keluar daripada kegelapan haruslah dilakukan secara terancang supaya hasil yang diperoleh lebih baik.

Mahu tidak mahu, hakikat atau realiti sebenar golongan ini perlu dikaji dengan teliti. Ia dilakukan untuk mencari cara yang sesuai untuk mendekati mereka.

Tindakan yang dilakukan secara semboronoh dtakuti akan mendatangkan kesan yang lebih buruk ke atas diri mereka dan diri kita sendiri.


Responses

0 Respones to "Cara Memikat Pondan"

Post a Comment

Blog Ini tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun si peng"comment" dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Link-link download yang ada di blog ini bukan diupload oleh pihak kami. Sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Categories

Recent Comments

Popular Posts

 
Return to top of page Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors