Dicari: Siapa Pemilik Bontot Ini?

Polis di daerah Durham Constabulary, Inggris, sedang berusaha menangkap perompak yang beraksi di wilayah mereka. Namun mereka mengalami kesulitan kerana satu-satunya petunjuk yang paling jelas adalah foto (maaf) bontot si pencuri.


 Peromak tersebut menggunakan topeng / balaclava hitam ketika berusaha merampok sebuah kedai di Newton Aycliffe. Usahanya gagal keraa petugas  wanita ketika itu berkeras tak mahu memberikan apa yang perompak ini inginkan. Sang perompak lalu melarikan diri tanpa membawa wang sesen pun.


 Berkat balaclava yang menutupi wajahnya, polis mengalami kesulitan untuk mencari identiti lelaki ini. Tapi walaupun begitu, kamera CCTV kedai tersebut sempat merakam satu-satunya bahagian yang tak tersamarkan dari tubuh sang pencuri, iaitu emm....bontot


 Mahu tak mahu, Polisi memanfaatkan pemandangan dari momen berharga tersebut untuk mencari siapa identiti si perompak. Kini siapapun yang merasa familiar dengan bokong di atas, boleh menghubungi petugas polis.

http://www.borakkosong.comResponses

0 Respones to "Dicari: Siapa Pemilik Bontot Ini?"

Post a Comment

Blog Ini tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun si peng"comment" dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Link-link download yang ada di blog ini bukan diupload oleh pihak kami. Sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Categories

Recent Comments

Popular Posts

 
Return to top of page Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors