Wanita Berpurdah Tak Pakai Pakaian Dalam
Orang ramai yang membeli belah di sebuah kompleks perniagaan di Salmiya, menunjukkan reaksi terkejut apabila sekumpulan anggota polis tiba bagi menahan tiga wanita muda yang hanya memakai abaya atau jubah tetapi tidak berpakaian dalam di sebalik jubah hitam itu..

Dua daripada wanita itu, berasal dari negara Teluk sementara seorang lagi warga tempatan bawah umur, kata sumber polis yang dipetik dalam akhbar al-Rai.

Kejadian berlaku ketika mereka berada dalam sebuah kafe di kompleks beli belah popular di kota itu beberapa hari lalu.

Rahsia terbongkar apabila seorang budak lelaki memberitahu ibunya dia melihat seorang daripada wanita itu tidak memakai apa-apa di sebalik abaya dipakainya.

Abaya, jubah panjang berwarna hitam, dipakai wanita di sini bagi menutup pakaian dalam apabila berada di khalayak ramai.

Akhbar itu melaporkan ketiga-tiganya memberitahu polis mereka menghabiskan malam sebelumnya di pangsapuri melakukan hubungan seks, minum arak serta datang ke kafe itu pagi berikutnya.

Menurut al-Rai, apabila anggota polis menyoal wanita itu, seorang daripada mereka enggan mengikut arahan sebaliknya ‘mendedahkan’ anggota tubuh kepada pengunjung lain di kafe terbabit.

Polis menghubungi bapa kepada dua warga Teluk itu namun dia memberitahu mereka tidak dapat pergi ke Kuwait kerana ‘terlalu sibuk dengan urusan peribadi.’

Tidak diketahui apakah bentuk dakwaan akan dikenakan kepada wanita itu, namun seorang aktivis hak asasi wanita Kuwait, Marwa Tarek, memberitahu akhbar Mesir, Bikya Masr, Selasa lalu bahawa hukuman terhadap mereka mungkin berat jika dituduh sebagai homoseksual. – Agensi. Sila Share Kat Facebook,TQ


Responses

1 Respones to "Wanita Berpurdah Tak Pakai Pakaian Dalam"

Post a Comment

Blog Ini tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun si peng"comment" dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Link-link download yang ada di blog ini bukan diupload oleh pihak kami. Sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Categories

Recent Comments

Popular Posts

 
Return to top of page Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors