Inilah Kondom Anti Rogol Yang Dipakai Dalam Vagina Wanita

Kondom wanita anti perkosaan adalah ciptaan Sonette Ehlers, seorang wanita dari Afrika Selatan.Tujuannya adalah untuk mencegah perkosaan, di mana kondom tersebut menjepit zakar penyerang,melukai dan membuatnya tidak berdaya.

Alat ini berbentuk beg dari latex yang diletakkan duri-duri logam mikroskopis yang menuju ke dalam, dan dipakai oleh seorang wanita dalam vaginanya.Apabila dia diserang dan mencuba memperkosa si pengguna, zakarnya akan memasuki beg latex tersebut dan tertusuk duri-duri, menyebabkan rasa sakit dan (diharapkan) memberi waktu untuk si mangsa melarikan diri.

Kondom ini akan tetap melekat pada tubuh si penyerang dan hanya dapat dicabut dengan pembedahan kecil, dan dengan demikian akan terpaksa dihantar ke hospital dan polis.Selain itu berfungsi seperti kondom wanita biasa, mencegah kehamilan dan penularan penyakit menular. Kondom ini diperkenalkan di Afrika Selatan, di mana banyak kes perkosaan terjadi.


Responses

4 Respones to "Inilah Kondom Anti Rogol Yang Dipakai Dalam Vagina Wanita"

Anonymous said...

Peeaahhh.. SAkit tu bai, boleh bengkak anu tu, haha, terbaik!


8 July 2012 at 10:36
Zamri said...

ahahaha! meme senak! putud terus kote kahkahkah


8 July 2012 at 10:40
Anonymous said...

jap2... eh yg pakai ni ade dara ke x? harharhar


8 July 2012 at 10:50
Anonymous said...

Ade dara atau tidak, tiada satu pun undang2 yg memberi hak kepada lelaki utk mengasari seorng wanita apetah lagi merogol sekaligus menghina maruhnyer!! Bear that on yr mind!!!


8 July 2012 at 17:59

Post a Comment

Blog Ini tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun si peng"comment" dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Link-link download yang ada di blog ini bukan diupload oleh pihak kami. Sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Categories

Recent Comments

Popular Posts

 
Return to top of page Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors